Liinda&Jossa

Nuu ska linda och jag iväg och träna :D

Idag bran hotell statt ner :(

Isabella och jag spela in en hel rolig film

Jag fuskade på ett prov

Mamma, jag och issa åt på corner

imorgon åker jag till Västerås :D:D

Happyface 


Sälen

Nu sitter jag i lägenheten igen, har åkt skidor hela förmiddagen. Vi ska nog ut igen snart ^^ Jag har fått skäll av en dansk och så krockade jag med en person >< pinsamt!

Egon har blivit sjuk och kan inte åka. Sen så har jag byggt med lego som en bebis har fått, jag fick upp en häst, anka och en bil. kul da

neee nu ska vi dra upp för backarna


Sälen

Igår kom vi upp till sälen =)
 sitter nu och kollar på tv medans alla andra sover :P Vi bor i en jättefin stor lägenhet med backarna precis utanför fönstrena. Kallt är det hör och snön dinglar ner från himmel =)

Men jag tycker inte om mina skidkläder, så jag har inte åkt något än :( Men pappa sa åt mig att jag måste åka, så imorgon ska jag ta mig upp för backen och åka lite.

min bäbis är hemma själv med issa, stackars lilla bäbis


publishme

Nu är det inte långt kvar tills jag drar till Sälen, men jag vill inte åka längre :( Nee jag vill inte längre, men jag åker nog med upp sen så hittar jag på skojj där uppe :)

Nee sen så tycker jag inte om när folk håller på och gör mig och mina kompisar ledsna och förvirrade! Allså kan inte alla slappna av och bara åak med i karusellen? Måste folk haka upp sig och göra tvärt imot? Nee såna tycker jag inte heller om ><

Linda behöver mig, men jag är hemma hos mig... Får väll sätta mig på en buss och ta hand om gullungen som är vilse.

skola :O

Idag ska man tillbaka till skolan och få information om gårdagen. Få höra vad som var sanning och vad som är rykten.
Tänk om gärningsmannen som blev frikänd kommer tillbaka och skjuter idag istället :O, det var ju så det gick till i Finland :(

Martina och jag skulle ha åkt till Västerås igår och filmat, men det blev uppskutet enu en gång pga att vi satt inlåste då när tåget åkte iväg :( ska förmodligen åka upp på söndag istället :D

Instängd

Skolan började som vanlit idag. sen klockan 9.40 får Lisa ett medelade från sin kompis där det stod att skolan var bombhotad och hon var inlåst i klassrumet. Strax där efter som kommer en person in i vårat klassrum och berättar att skolan har fått ett hot att dem ska skjuta alla på skolan som det har hänt i finland och USA. Vi skulle låsa in oss i klassrumen och inte gå ut.
 Efter någar timmar tömdes dem andra husen men i huset jag satt fick alla vara kvar och dem började spärra av området runt huset. Då blev man ju lite nervös.
Det visade sig att dom hade fångat en gärningsman i matsalen under mig, och att det kunde finnas flera gömda i skolan. Fyra timmar senare blev man utsläppt en och en med massa poliser man blev visiterad och man fick gå hem.

Hej hopp hoppas på en bättre skoladag imorgon

Tråkig som fan

 Jag vill äta en go middag, kila ner och kolla på bio och sedan gå hem o mysa. Men fan heller här ska man supa sig full och gå ner på en krogen. Men jag fetvägrade i lördags och åt bara middag hemma hos Emma. Förlåt tjejer, men jag pallade inte. Med hur jag måde och kände mig så skulle det bara bli skit av allt.

 Vi åkte en sväng till lager 157 men Linda och Johanna också. Det var mysigt att klida runt där med en kundvagn i lung och ro =)

RSS 2.0